Opozorilo!
Vaš brskalnik je zastarel, zato lahko pride do napak pri prikazu strani.

Priporočamo, da si prenesete zadnjo različico Mozilla Firefox ali Google Chrome.

Odnosi z javnostmi

MA marketing odnosi z javnostmiNe glede na ciljno javnost, bodisi interno (zaposleni, delničarji, lastniki …) ali eksterno (mediji, partnerji, konkurenca …), v MA marketingu poskrbimo, da se bo sporočilo pri njej znašlo ob pravem času na pravem mestu.

Dolgoletne izkušnje

Na področju odnosov z javnostmi imamo dolgoletne izkušnje, ki so številnim podjetjem omogočile prebiti se iz anonimnosti do najbolj uglednih in spoštovanih organizacij v posameznih panogah. Spet drugim smo z različnimi orodji in taktikami pomagali zapolniti komunikacijsko vrzel v odnosu med vodstvom in zaposlenimi ali za slednje oblikovati komunikacijske smernice v odnosu do kupcev.

Odnosi z mediji

Področje, na katerega smo še posebej ponosni, so odnosi z mediji. V skoraj dveh desetletjih smo z uredniki in novinarji tiskanih, elektronskih in spletnih medijev zgradili pristen odnos, ki temelji na zaupanju in medsebojnem spoštovanju. Svojim naročnikom nudimo specializirane sezname medijev, načrtovanje in izvedbo konferenc za novinarje ter vodenje novinarskih središč na različnih dogodkih, sporočila za javnost, razlagalna gradiva in študije primerov.

Orodja za spremljanje učinkovitosti

Spremljanje pojavljanja v tiskanih, elektronskih in spletnih medijih je eno ključnih orodij vrednotenja učinkovitosti komunikacijskih aktivnosti. Zato smo oblikovali spletno storitev Webklipi, ki omogoča 24/7 neposreden dostop do naročenih gesel in vseh ostalih metapodatkov (datum, medij, naslov, avtor, velikost, vrednostna ocena). Aplikacija, ki je osnova storitve Webklipi, dovoljuje različne filtre in pregled različnih vrst datotek. Te lahko shranite na svoj računalnik, ali pa do njih dostopate prek svetovnega spleta. Spremljanje medijev bo na ta način dobilo novo dimenzijo uporabe na dnevni osnovi, vse podatke pa je moč izvoziti tudi v program Microsoft Excel.

<– Storitve