Opozorilo!
Vaš brskalnik je zastarel, zato lahko pride do napak pri prikazu strani.

Priporočamo, da si prenesete zadnjo različico Mozilla Firefox ali Google Chrome.

Tržno komuniciranje

MA marketing tržno komuniciranje 2

Tržno komuniciranje, marketinški oziroma promocijski splet, strateško načrtovanje, odnosi z javnostmi …

V MA marketingu se ne omejujemo z opredelitvami in poimenovanji z aktivnostmi na področju tržnega komuniciranja. Za nas vsaka akcija, vsaka kampanja, vsak dogodek in vsaka strategija predstavlja svoj svet v malem, pri čemer so nam najpomembnejši rezultati, ki jih posamezne dejavnosti prinašajo našim naročnikom.

Najširši izbor storitev

Nudimo vam najširši izbor izvedbenih in svetovalnih storitev bodisi s tradicionalnimi in/ali spletnimi komunikacijskimi orodji, v katerega so vpeti kreativci, oblikovalci, tekstopisci, spletni strategi, organizatorji dogodkov in zakupniki medijev. Vemo, da je dobra ideja samo tista, ki šteje in prodaja, zato se bomo potrudili, da bo prav vaša tista, ki bo navdušila vaše stranke.

Medijsko načrtovanje in zakup

Pri oglaševanju štejejo cenovna učinkovitost, možnost nadzora nad porabo sredstev, neposredno nagovarjanje kupcev in učinkovito merjenje rezultatov. Z uporabo najnovejših podatkov večine raziskav branosti, gledanosti in poslušanosti v posameznih državah v MA marketingu naročnikom zagotavljamo natančno in usmerjeno posredovano oglasno sporočilo v zakupljenem mediju.

Lokalizacija in tiskovine

Pomembno področje, za katerega smo specializirani, je izdelava katalogov, internih glasil, brošur in drugih predstavitvenih materialov (city light, jumbo …), kjer sodelujemo v vseh stopnjah procesa – od priprave vsebine (prevod, adaptacija, lokalizacija, lektura v slovenskem in drugih jezikih) in oblikovanja v različnih programskih formatih do same izvedbe oziroma tiska. Izdelke lahko na željo naročnika distribuiramo na poljubno lokacijo v kateri koli državi.

<– Storitve